"ÄNGLARNA VISAR MIG VÄGEN..."

Tjingeling i solen kära följare och Medmänniskor!
 
 
Under Påsken hade jag många vilsna Själar i mitt hus... Det hände olika små saker hela tiden från och till!
På Påskafton började det, då förstod jag att Änglarna ville visa mig något som jag har undrat så över länge...
Saker har försvunnit och dykt upp på andra platser än där jag har lagt dem och ibland har det t o m hittats på platsen senare där jag har letat flera gånger.
Detta hände på Påskafton också...
Jag hade varit på ovanvåningen och vattnat mina fröer som jag har planterat. Lappen jag hade skrivit för att hålla reda på var de olika fröerna hade planterats - var borta?
Jaha... det där var ju inte bra, hur skulle jag nu kunna skilja de åt? Mannen är så "duktig" på att kasta allt som han tror ska kastas, så tankarna gick klart till honom...
När jag kom ner på nedanvåningen igen och hade letat överallt, tar jag ner handen i fickan på mina mysbyxor och får upp en lapp - lappen med allt som jag hade sått 😉 Jag hade absolut inte lagt ner lappen i mina byxor!
Väl nere på nedanvåningen så skulle jag stänga sovrumsfönstret eftersom vi skulle köra iväg och handla mat.
På fönsterkarmen ligger mina sockar precis som om de ville påminna mig att glöm inte strumporna (vilket jag inte brukar glömma).
Vi körde iväg och kom så ut ut på Ica Maxi, mannen satt i bilen medan jag gick in själv. På mobilen hade jag min lista över maten jag skulle handla där.
Jag plockade i varorna en efter en i vagnen, då plötsligt börjar mobilen "leva sitt eget liv"?! Den började flimra precis som när det är störningar på TV:n och jag kunde inte se min matlista. Jag försökte minnas vad jag hade kvar att handla, men det var omöjligt att komma ihåg. Jag stänger mobilen och öppnar den igen och då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta! När jag äntligen fått upp listan igen, så skriver någon ett meddelande och en fråga till mig på min matlista i anteckningarna i min mobil?????
Visserligen har jag bett om att få lära mig mer om automatisk skrift som jag tycker är såå fashinerande! Jag har ju som jag har berättat i ett tidigare inlägg, skrivit en Novell i just automatskrift - fantastiskt🙏
När vi hade kommit hem igen läste jag meddelandet gång på gång o "mellan raderna" - då förstod jag vad meddelandet betydde härligt tack mina kära Änglar som går vid min sida...
Idag har det hänt lite nya spännande saker, men det berättar jag mer om imorgon!
 
Jag Älskar Änglar men det vet ni redan, jag kan inte få för mycket av dem Wow!
På tal om Änglar - missa inte Underbara  Birkan Thore ikväll onsdag på TV 7 kl 21.00, då handlar det om våra härliga Skyddsänglar.
Nu önskar jag er alla Goa Medmänniskor en fortsatt fin onsdag!
 
Sprid Värme och Kärlek
Det gör skillnad!
Kramisar
 
Angelnrone
En Ljusbärare och Healer
Take Care
🌟💜💜💜💜💜🌟
@HappiChallenge