DAGENS TÄNKVÄRDA ORD...

Visst är det här citatet såååå... SANT!
 
Ibland spelar det ingen som helst roll hur vänlig man är, eller vad man än gör eller säger - för man kan ju inte älska alla, så är det ju bara...
Men en sak är säker att det är INTE hela Världen - Livet går vidare för det!!!
Dåliga energier "skakar" man av sig - för det blir man ju inte glad av - precis - MEN - de härliga energierna ska man ta vara på! För de bär man med sig genom LIVET och känner sig upprymd av, så de ska man vara rädda om! Var tacksam för alla de GODA människor du  omger dig med - ta vara på dem - de andra kan man "källsortera" och själv välja bort för det är INGET att ha!
Ett gott råd....Var och gör mot andra som du själv vill bli behandlad och du ska se att ditt LIV kommer att se annorlunda ut! Annars sänder du ut dåliga "vibbar" till Universum och det är definitivt inte bra! Man kan säga att det är som en bumerang det kommer alltid tillbaka till den som "kastade" den!
 
Nu vill jag sända ut KÄRLEK i massor till ALLA som "vill" ta emot den och jag hoppas att den kan lätta upp stämningen och göra dagen till glädje!
 
Puzz o Kramizar ha en underbar dag!
nrOne ♥♥♥
 

EN DAG I HANDARBETETS TECKEN...

Idag är det härligt "inneväder" och kanske lite "uteväder" mellan skurarna och åskan...♥
Vi har ju varit bortskämda med sol nu några dagar, så ibland kan det vara skönt att bara slappa! Eftersom jag är en människa som formligen älskar allt vad kreativt heter, så ska det göras en hel del saker ändå:):)! Just nu håller jag på med både smycken, måla stenar, kvastar och krukor och jag fick faktiskt förfrågan av en blomsteraffär, om jag ville måla stenar till Minneslunden. Men det som ligger mig varmast om hjärtat just nu, är såklart små söta Babykläder! Ja jag ska bli Mormor - igen till en liten pralin♥♥♥ En hel liten garderob har jag snart gjort, precis som jag gjorde då min Älskade tös föddes för nästan exakt 30 år sedan(november). Hade namn, kläder ja allt fixat ! Mina väninnor nära o kära, för att inte tala om grannarna som några av dem skulle ha barn samtidigt som mig, var nyfikna på allt fint jag hade gjort. Varje dag hade jag något nytt på min lilla Prinsessa och jag har aldrig varit så lycklig som då! MIn lillebror gjorde en riktig Prinsessäng med höga "pelare, där tak och sidor var klädda med söta rosa gardiner och kramdjuren var många och mjuka! Ja nu blir det spännande vad det blir, såå...det har stickats och sytts både pojk- och flickkläder för säkerhets skull! Gud så spännande och vad underbart att få hälsa välkommen till en ny liten familjemedlem! Jag är så Lycklig för min underbara Dotter o Svärsons skull, tänk att nu ska våra små solstrålar bli storebröder båda två! Jag är sååå... himla LYCKLIG!
 
"Vem DU än är en liten Pojke eller Flicka - så kommer Du ALLTID att få Din Lyckliga Mormors Hjärta att ticka!
Mitt Hjärta har Du redan vunnit och jag lever om på nytt! Välkommen Till Världen och till oss Du lilla Kära Underbara..."! Mormor x 3 - snart ♥♥♥
 
Ja, lägger in lite smyckebilder så länge och har precis kommit på ett annorlunda sådant ,som visas vid ett senare tillfälle. Babykläderna får ni se längre fram lite spänning får det bli:)♥ Då kommer jag även att visa ett underbart Babynest som jag gjort. Jag hade tänkt köpa ett, men valde att göra det för det blir mer personligt då. För er som inte vet vad ett Babynest är, så är det en liten "bädd" som ska fungera som i Mammas mage - en trygghet och där man ligger som nästan i magen på Mamma. Denna kan man sedan justera när barnet växer och öppna upp lite efterhand genom att lätta på ett snöre. Man kan använda den enbart som en liten bädd i spjälsängen så att barnet ligger rätt, i barnvagnen eller ta med som en liten säng om man är på besök hos någon. Detta är något som forskarna rekommenderar! Den är sååå... söt och karamellig:) Såklart har jag gjort en liten Skyddsängel till bebisen med, som Mamma och Pappa kan hänga i kuren på barnvagnen.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Här kommer lite smycken:
 
Ett litet urval av min smyckessamling! Varje smycke är unikt och gjort av och med Kärlek!
Örhängen, Armband, Änglar att hänga i halsband och Änglar med en liten rosett att ge bort i samband med en doppresent eller i samband med  ett litet Barns födelse!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Det går bra att mejla mig om någon är intresserad av mina smycken! Då mejlar ni mig på: angelnrone@gmail.com VÄLKOMNA!!!
Nu skickar jag er ALLA en Kärleksfull tanke och önskar er en underbar fortsatt lördag!
 
Angelnrone♥♥♥
 
 
 
 
 

LITE SKÅNSKA SOMMARBILDER...

Tog en paus från hettan på altanen puh...sååå varmt!:)
Passade på att lägga in lite bilder ifrån vårt vackra Skåneland - Söderåsen! Visst lyser det härligt gult på våra vackra åkrar - nästan som en tavla man njuter...
Vi hittade en gammal väderkvarn eller mölla som vi säger på skånska dock utan "vingar och taktopp". Det var någon som hade gjort om den här till bostad häftigt!
Och så till sist något man ALLA kommer till på sin väg genom Livet - ett vägskäl!
...och då menar jag det här med att välja yrke, boende, öppna eget (när inga jobb finns), när man hittat något att ha på sig och inte kan välja - ja jag skulle kunna räkna upp hur mycket som helst :)♥!
När man står vid ett vägskäl som vi andliga och mediala menar - då gäller det att välja rätt väg in på Livets stig - vid ett vägval! Ibland sätter någon käppar i hjulet och gör allt för att fördärva - men då får man INTE ge upp - för trägen vinner - till slut! Och då lättar alla tankar, för att sedan lysa upp LIVET med hjälp av Solen, Lyckan, Glädjen och Tryggheten och Universums rena vita ljus! TANKENS KRAFT STYR ALLT...! Och då får man dubbelt upp av allt det goda. Samma gäller för den som fördärvar för någon - även där får man dubbelt upp fast på ett helt annat sätt. Därför kära medmänniskor, är det väldigt viktigt att man är ärlig och snäll som människa! Då får man så mycket mer gott och härligt här i Livet - väl värt att prova - faktiskt!
Nu önskar jag er alla en fortsatt härlig Fredag kanske jag kommer in senare men nu är det dags att förbereda grillen - mannen är snart på väg hem och då ska det mysas!
 
Kramisar med massor utav KÄRLEK till er ALLA! Tänk Positivt!!!
 
Ett gott råd till er som gillar att fördärva just för andra tänk så här: Vill jag verkligen göra så här mot någon? Vill jag att någon gör så mot mig? Då får man svaret på direkten! Och...så vill ju INGEN eller nästan ingen i alla fall!
 
Take care och glöm inte kramas och skratta tillsammans! Säg något fint till någon som behöver det och du får tusenfallt tillbaka - I promice!
 
Angelnrone - en Medmänniska!♥♥♥