SÄNDER EN KRAMFRÅN HJÄRTAT SÅ HÄR NÅGRA TIMMAR INNAN RESAN♥

Ja då bär det snart iväg! Jag ville passa på att sända KÄRLEK till er ALLA som kikar in på min blogg!
I morse hände det något märkligt! Jag är som ni alla vid det här laget, väldigt flygrädd.
 
Tidigt i morse hade jag en märklig upplevelse, jag satt med ett av mina små barnbarn i en stor säng (i drömmen). Plötsligt kom det in en liten fågel som flög runt oss och sedan satte sig bredvid oss i sängen! Mitt barnbarn tyckte det var jättekul och söt var den lilla fågeln!  Sedan kom det fler och fler och satte sig framför oss och mitt barnbarn tyckte det var så "häftigt", själv ropade jag på mannen och sedan vaknade jag!
Jag tolkar detta på ett positivt vis - att jag inte är ensam och fåglar brukar komma med rara budskap och jag har ju så många nära o kära och massor utav vänner som tänker på mig härhemma och har peppat mig att det ska gå bra. När det gäller mitt lilla barnbarn så vet jag ju, att han tyckte det var så kul att flyga, så nu måste ju Mormor med skärpa sig, när denna lille grabb vågade! Så min kära jag ska försöka vara lika modig som du min Älskling! LOVE YOU ALL 3 ♥♥♥ och eran Mamma o Pappa så klart!
Vi ses snart igen, ta hand om er massa goa kramar o puss på lilla näsan från Mormor!
 

DAGENS TÄNKVÄRDA ORD

 
 
Den som säger "Att Du inte kan"
och "Att Du inte får"
Är förmodligen den som är rädd för att "Du kommer att lyckas"
 
Ett mycket bra och sant citat av Tomas Gunnarsson.
 
 
 
 
Eden Änglar Love i gruppen Änglar / Eden hos Agora Gifthouse (ANG ...
Tro på DIG själv! Kramisar med Kärlek Angelnrone
 

OPS...MISSADE NEDRÄKNINGEN!

Ja kära medmänniskor ikväll är allt tvättat, imorgon ska det strykas och packas ned. Det är just det som är så svårt att välja, vad man ska ta med sig:) Ja nu är det inte många timmar kvar eller rättare sagt ett dygn o nån timme till, så beger vi oss mot danska sidan och på morgonkvisten lyfter planet till Vårt Paradis!
 
Idag var jag och hälsade på min lilla Mamma på sitt nya vårdboende, ett underbart vårdboende där hon omger sig med massor utav go och hjälpsam personal och andra goa gamla människor som är i samma sits, det här med att ha vänliga människor omkring sig dygnet om och känna att man kan få hjälp om det behövs! De har allsång - mamma älskar att sjunga! De bakar tillsammans, umgås med sin personal och Anita Ewald brukar komma och spela där. Kul för hon och jag och våra systrar spelade ofta tillsammans förr i tiden och kallade oss då för "Popgirls". Så jag lade undan min 12-strängade Bjärton (ett litet tag)och testade på att spela trummor! Jo det gick och det var kul...! Hasse Andersson har varit där och Christer Sjögren, men det var innan Mamma flyttade dit! Jag berättade för Mamma att vi skulle åka på semester, men tyvärr så förstod hon inte riktigt vad jag menade. Men det gör inget, huvudsaken är att hon mår bra/har kul och att hon trivs! Idag hade hon klätt upp sig för att jag skulle komma och Ingela hade målat hennes naglar så fina! Ni är underbara "töser" det märks att de gamla som bor där tycker mycket om er!♥
 
Ja, nu har den där "resfebern" satt igång på riktigt! Men jag vet att jag inte är ensam att känna så:)
 
 
Huvudpoolen vetter mot den välkända Playa de Muro-stranden.
Ett stenkast från stranden ska vi bo och med en gigantisk pool runt hotellet med lite öar här och där!
Vit lång sandstrand så långt ögat kan nå och massor av mysiga restauranger längs strandstråket. Så här kan man säkert dyka utan att träffas av en "brännmanet" på nästippen hihi...Stämmer vädret så är det kring 31 grader för det mesta just nu! Så lite "bränna" hoppas man ju så klart på!
 
Ska försöka hinna in och skriva lite till imorgon så tills dess alla goa medmänniskor som kikar in på min blogg Ta hand om varandra lev livet och må väl!
 
Och till sist, det kommer en dag då Rättvisan vinner över Orättvisan och stackars den som farit med lögner ..... Take care  o En massa goa kramisar från mig till er alla goa därute - nånstans.../Angelnrone♥♥♥