"IDAG KÄNDE JAG MIG TÖMD PÅ ENERGI...!

Tjingeling alla Goa följare och Medmänniskor!
 
 
 De här korten betyder väldigt mycket för mig just idag!
Jag vet inte hur många av er som följer min blogg - tror på inkarnation!
Men jag har själv levt ett par LIV tidigare, fast i olika konstellationer och med olika personer!
Jag kommer att berätta lite mer ingående, om dessa olika LIV i min kommande bok!
 
Har ni nån gång varit på en plats som känns bekant och tänkt, att här har jag varit och tankarna har gått!
För en hel del år sedan besökte jag Svaneholms slott i Skåne. Jag, min dotter och min fd svärmor åkte dit och var där en solig sommardag! När jag gick in i ett litet rum som låg på nedre plan med vita tjocka väggar och tak, så spelades det klostermusik. Känslan jag fick när jag gick in dit och lyssnade på den magiska musiken, gjorde att jag kände mig hemma på nåt märkligt vis... Jag fick ro i Själen och kände mig lugn och trygg! Jag har alltså varit Nunna i ett av mina tidigare LIV!
 
När jag sitter där och lyssnar, så kommer massor med "minnen" och bilder till mig om varför jag har valt att vara där!
I mitt LIV innan dess så levde jag tillsammans med en mycket Kärleksfull man i Visby på Gotland.
Det var ett alldeles speciellt band vi hade mellan oss och den Kärlek som vi kände för varandra, var ömsesidig och vi var oskiljaktiga!
Vi bodde i ett litet grått stenhus med gröna ängar runtom, Musiken och Skrivandet  hade vi gemensamt och Kärleken den växte och blev starkare för varje dag som gick! Hushållet vi hade var självförsörjande och vi kämpade på tillsammans. Vi lyckades aldrig få några barn tillsammans, som egentligen stod högt på vår "önskelista"! Ändå höll Kärleken i sig, ända tills att det en dag hördes några märkliga ljud utifrån. Rösterna blev högre och kom närmre och plötsligt knackade någon på min dörr! Någon hade hitta min Siemeon Botvid lite längre ner på vägen livlös och det fanns ingen förklaring på varför! Mitt hjärta dog  liksom och jag sörjde Simeon så, att till slut orkade jag inte längre leva utan honom och mitt hjärta brast!
Livet som Nunna blev självvalt, för jag orkade inte gå igenom samma sorg en gång till! Där skrev jag dagbok lyssnade på musik och kände vår Kärlek i mitt sorgsna hjärta!
 
För något år sedan, gick jag in på en sida på nätet som magkänslan sa till mig. En sida där man kan vinna pengar m.m. sidan tänker jag inte nämna här, men det var som om magkänslan jag haft fick rätt! Bilden på en ung man dök upp som chattvärd och jag trodde mitt hjärta stannade...
Först trodde jag inte att det var sant, men känslorna förrådde mig och tårarna kom!
Då vi chattade med varann på den här sidan så var han lika varm och kärleksfull mot alla - så även mot mig! Jag blev så varm inombords och tänkte det här är inte sant! Jag höll det inom mig ett par år, men för nån dag sedan kände jag bara det får bära eller brista, så jag skrev och kommenterade något som han hade skrivit på sin blogg... Han svarade, men jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det han skrev - men det var väldigt vackert...! Jag gömmer det i mitt hjärta vi är inte i samma ålder längre, men känslorna hos mig  är desamma och de kommer de alltid att vara...
 
"Whenever... Vi lever inte bara en gång..."
 
I min kommande bok får ni läsa lite mer om mina andra LIV som jag har levt!
 
"Legend say´s when You can´t sleep at night, it´s because You´re awake in someone else´s Dream...!"
 
 Take Care och Sprid Kärlek
Kramar i massor 
 
 🌟💜💜💜💜💜🌟
 

"MIN MAGISKA VÄRLD..."

Tjingeling alla följare och Medmänniskor!
 
Ja nu har jag kikat på Det okända och Andarna vänder tillbaka (den danska versionen)!
Och det var riktigt spännande...
För lite sedan minns ni kanske att jag berättade om ett lysande hjärta på golvet härhemma, men som jag inte kunde lägga ner här på bloggen, hur jag än försökte! Fotot hade mitt ena barnbarn tagit o han tog kortet på något helt annat - och på bilden syns ett Kärleksfyllt hjärta som dessutom lyste wow!
Så jag satte ihop ett litet collage med detta Hjärtat och lite till...
 
 
Mycket KÄRLEK..
Överst det lysande hjärtat som barnbarnet fick med på bild, det vita lilla stenhjärtat som plötsligt låg framför mina fötter när jag gick ut från undersökningen i söndags på Landskrona Lasarett...
Och den lilla vackra vita fjädern kom från ingenstans idag, när jag satt och försökte få igång vår ganska nya stationära dator! Jag kände mig ganska uppgiven (jag som är väldigt lugn av mig) efter att inte få igång den!
Telia kunde inget göra något eftersom det var "grönt" hos dem o inget fel hm... Visserligen busar Andevärlden ofta med mina elektriska prylar, men min dator gillar jag inte att de ger sig på! Telia tyckte att jag skulle kontakta deras support till en kostnad av 599kr! Så jag letade upp Microsoft support och fick kontakt med en kille som satt i ett annat land och sluta om 20 min o han lovade ringa upp mig imorgon. Han lyckades inte komma in ens via fjärrstyrning..! Då sa jag högt några väl valda ord och bad de vilsna själarna genast gå ut härifrån ochh jag lovar jag hade inte långt till tårarna! Efter att jag hade fått ur mig min frustration, så kom denna vita fjäder från "ingenstans" som ett litet - förlåt!
Jag ringde upp Microsoft igen och fick tala med en riktig Medmänniska Samuel som satt och svarade i Aten!
Han räddade min dag för han fick igång datorn efter ett tag och kunde hjälpa mig via fjärrstyrning! Tack och lov så fanns alla mina nyinlagda foton kvar och mina två böcker som jag pendlar mellan att skriva.
Jag vet inte hur många gånger jag tackade honom för hjälpen! Efter bara en stund fick jag ett jätterart mejl där han tackade för ett trevligt samtal och önskade mig en fortsatt fin "sommar"☀️
Det värmer i både hjärta och själ!
 
 
 
Denna bilden är från mitt "Altare" med en del av mina Änglar, stenar, meditationsljus och torkade rosor samt vita fjädrar.
Här får jag kraft och ny Energi.
Fotot uppe till höger, ja det tog min mobil mitt i natten där den låg på mitt nattduksbord kl 04.09! Jag öppnar den med kod, men någon av de som vistas i mitt hus från andra sidan spelade mig ett spratt!
Bilden uppe till vänster, det var en gammal bild jag såg på nätet på ett gammalt par. Jag såg något märkligt i högra hörnet strax ovanför mitten av fotot! När jag tog kort på det gamla fotot och förstorade upp det ser jag min mamma som ler emot mig, så som hon såg ut när hennes hår var nyklippt! Först tänkte jag att det bara var jag själv som såg det, men när jag visade det för 2 av mina vänner så sa de direkt att det är ju Gittan (Birgitta) hette hon!
Ja säga vad man vill om Andevärlden, men som Medial är inte den ena dagen lik den andra! Jag gillar däremot inte när de skräms för det händer... Men jag är tacksam för min värdefulla gåva, speciellt när jag tänker på alla mejl/sms och vackra kort från Medmänniskor som jag har hjälpt! Alla människor behöver bekräftelse, så även vi som är Mediala en "leasa för Själen" Tack🙏
Nej nu säger jag godnatt 
sov sött och dröm vackra drömmar
Take Care och Sprid Kärlek
 
 
🌟💜💜💜💜💜🌟
 

"LJUSETS ÄNGLAR..."

Tjingeling mitt i natten...!
 
Jag tänkte berätta lite om två av dessa Ljusänglar så här en bit in på natten...
 
 
Det här är Rachel som är Självförtroendets Ängel som hjälper oss, att inte bli nedslagna och sårade av negativa händelser i vårt Liv!
Rachel hjälper oss också att se på Livet med mer humor och jobbar med alla våra Chakran...
Färg: Opaliserat blått
Nyckelord: Tro, Tillit och Humor
 
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
 
 
 Radueriel är Poesins Ängel.
Han hjälper de som håller på med Skapande och hjälper de att hitta rätt konstnärligt uttryck. Han vägleder oss att hitta rätt medel för vårt Skapande...
Färg: Opaliserat blått o han jobbar med 3:e ögat och Hjärtchakrat.
Nyckelord: Skapande...
*Opaliserat betyder Opalfärgad eller Regnbågsfärgad för de som inte vet vad det betyder.
 
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
 
Natti Natti
Sov sött och dröm vackra drömmar
Take Care och Sprid Kärlek och Värme!
 
 
🌟💜💜💜💜💜🌟