DAGENS TÄNKVÄRDA ORD...

 
Angelnrone - Take Care♥♥♥
 
 
Detta vackra och sanna citat har jag lånat ifrån Wanello.com/väggtexter. Visst är det vackert!
Jag återkommer imorgon med lite Andligt och lite bilder m.m.
Massor av Kramisar med Kärlek...
 

LITE VACKRA BILDER FRÅN SOMMAREN SOM GÅTT...


 
 
Helgen innan vi åkte till Alcudia satt vi utanför Marina Plaza och njöt ut över havet i vackra Helsingborg!
 
 
Äntligen....på väg! Man skulle kunna tro att vi var på väg nån annanstans när jag tog den här bilden i planet :):) nej det är ingen "utomjording" :)
Det här kortet är taget från vår lägenhet med balkong utöver hela havet som bara låg ett stenkast från hotellet! Och poolen var alldeles nedanför!
Utsikten från balkongen hav så långt ögat kunde se åt alla håll...mm ljuvligt för ett "vattendjur "som jag som gillar bada, sola och dyka♥ Mannen gillar inte dyka men sola och bada vilket hav! Man såg botten, vit sand och ibland kom det ett litet fiskstim och nuddade vid benen what a Place!
 
Badkillen nrone♥               På stranden fanns en lång badbrygga där båtar kom en gång i ½timmen för att hämta de som ville till andra öar runtom och vissa båtar hade glasbotten där man kunde se allt som havet hade att erbjuda.
 
Här fanns allt man kunde önska sig! ballongflygning m.m. för vuxna och en härlig hoppeborg mitt ute i vattnet för de yngre tillsammans med någon vuxen. Barnen var tvungna att bära flytväst det tyckte jag var bra.
 
 
Här var vi ute och åt på vår favoritrestaurang de flesta kvällarna. Supergod mat och trevlig service. På bilden syns vår favoritservitör, han kom direkt när vi kom och gav oss bästa platsen. Mannen skulle ta ett kort på honom, så servitören sätter sig ner på huk, bredvid mig haha... jag kom inte med ens o jag som blivit så brun och log så vackert, typiskt:) Varje kväll fick vi lite gott medan vi väntade på maten som de bjöd på och som avslut, så korkade de upp champagne vid vårt bord. Gissa om vi kände oss välkomna!
 
 
Läskiga och färgglada drinkar serverades och våra sängar var fint dekorerade varje dag! På den här bilden fick vi en blomma Lotus - det passade mig perfekt, jag älskar ju Lotusblommor som står för mycket Andligt och medialt.
Här ser man hotellet från stranden och den andra bilden är tagen från våran favoritrestaurang. Det gick färgglada tåg ofta utanför och som man kunde ta en tur med, om det var långt att gå. Ja, en underbar semester TACK min Älskling, något man minns tillbaka på länge...och längtar dit igen! Fast nästa gång så tar vi barnbarnen och dotter med man med oss, det ska bli sååå...kul!
Hoppas ni njuter lika mycket som vi gjorde!
 
Massor av goa kramisar från
Angelnrone♥♥♥
 
 
Snacka om att energin flödar, det kändes i hela kroppen -
underbart!
 
 
 
 OBS! Bilderna är privata och får EJ kopieras, hoppas på att detta respekteras!
 
 
 
 
 

IDAG FYLLER VÄRLDENS UNDERBARASTE DOTTER 30 ÅR♥!

 
Förstår ni att jag Älskar min Dotter Emily Victoria...!♥♥♥
Här är hon inte så gammal på det här fotot, tillsammans med första dockan Lisa. Dockan är större än henne, men de hade väldigt kul tillsammans! Hon har alltid varit en glad och omsorgsfull tjej, Älskad av oss nära och kära, man och sina 3 underbara barn och alla hennes vänner! Här har hon en klänning på sig som hennes Mormor har sytt i rosa med söta små blommor på och små "ankstjärtsbyxor" i vitt med tre rader av volanger!
Jag vill från mitt Hjärta säga detta till Dig idag på DIN DAG!
 
GRATTIS
min Underbara Dotter Emily!

Från den dagen DU föddes har Du berört mitt Hjärta! Du har tillfört mig så mycket
Glädje och Lycka min Kära Tös och jag är så stolt över Dig! Lycklig Mamma till
just Dig och Mormor till 3 underbara små Charmtroll!
 
Kramisar med KÄRLEK Mamsen
 
LYCKA TILL! Jag önskar Dig ett fortsatt Lyckligt och härligt LIV!♥♥♥♥♥