"SÅ VAR DET DAGS IGEN FLUNSAN ELLER VANLIG "BONNAFÖRKYLNING TRO...?"

                             Godmiddag i det soliga vårvädret 🌞
 
Ja då var det dags igen! Fick rart besök av en fin vän o barn igår! Strax efter kom sambon hem o var redigt kass! Febrig, ont i halsen o en hosta som heter duga...!
Det är så typiskt när man hade andra planer. Men man styr ju inte över sjukdomar tyvärr. Idag vaknade jag med halsont, hostig o ont i kroppen, men vem smittar den förste? Min fina vän hade sin sambo liggandes i flunsan hemma o lillkillen som var med här var väldig snorig, men pigg o glad ändå.
 
I helgen var vi med våra goa små prinsar på Yoump en helmysig helg o där hostade många hej vilt! Med min astma så står ju inte flunsan eller bonnaförkylning högst på listan precis.
Den måste dock försvinna snabbt eftersom jag ska göra en tuff undersökning om knappt 2 veckor och då gäller det att inte vara sjuk! Så nu får man hålla tummar och tår jättehårt✊✊🍀 att den försvinner!
 
Sitter i soffan o ser den underbara solen 🌞 lysa utanför o det är redigt vårväder 11 grader varmt helt otroligt 🌞
 
 
Så passa på att njuta i solen🌞 alla goa Medmänniskor!
 
🌟💜💜💜💜💜🌟
 
Nu hoppas vi också på att vår granne som flyttade in i grannhuset för drygt ett år sedan, kan sluta med sitt larmande 24-7 o att deras hundar kan sluta skälla!! 
Ibland kan jag känna att de som aldrig har bott i hus, skulle genomgå en test om de verkligen passar som husägare!! OBS! jag menar dock inte alla absolut inte!
Vi bor i ett annars så lugnt o gemytligt område där vi alla visar respekt gentemot varandra o vi har en fin gemenskap! Så flyttar det in "orosmoment" som fördärvar just den där goa myskänslan.... ibland har jag inte ord! 
Sååå...jag hoppas verkligen att vi får lite lugn o ro så man får chans att bli frisk snabbt👍För har man inte huvudvärk innan så får man det av sådant larmande o hundskällande!
 
Sprid Kärlek o du får Kärlek tillbaka - jag vet ❤️🌹