”HEMMA IGEN...!”

Hejsan alla underbara Medmänniskor!
 
Ja då har jag kommit hem igen efter en kort vistelse på Medicinakuten, efter att ha haft problem med hjärtat i helgen!
Jag älskar ju värmen i lagom mängd o vi skulle haft åkt iväg med äldsta barnbarnet till Spanien. Men valde att vänta tills lite senare i höst! Väl var det, för plötsligt sa mitt hjärta ifrån o det var en hemsk upplevelse, så otäckt att jag skrev brev till min älskade dotter o lade på mitt nattduksbord om att ifall...!
Vi bor på landet och när det varit som värst på semestern så körde sambon mig ner t friluftsbadet här på orten. Vid nåt tillfälle hade jag barnbarnen med o vi formligen var i vattnet från det vi kom tills vi åkte därifrån.
Så småningom började jag känna det tungt att andas, ont i bröstet o vänster arm o fingrar gjorde så ont o sen gick värken över även i höger arm o fingrar sedan rann det ”salta tårar” från pannan o jag ville bara vara ifred o vila...
Väl uppe på Medicinakuten i Helsingborg gick allt så fort - de tog hand om mig direkt och kollade EKG, blodtryck, syretillförsel o satte en kanyl i armen där de tog en massa prover.
Jag blev tillsagd att inte vänta o tro att det går säkert bort utan jag fick lova att om det kom tillbaka skulle jag inte tveka utan ringa 112!
Jag vill passa på att skicka en varm kram till den underbara personalen!
Hjärtspecialist Jacob Lundberg, sjuksköterskan Emilia o hennes grupp m.fl.
Stort TACK för ert omhändertagande o peppande ni är guld värda❤️
 
På väg hem igår såg jag ett skimrande hjärta på himlen o det kändes som ett tecken att jag fått hjälp ifrån mina underbara Änglar🙏
 
 
 Tack alla runtom mig som peppade och höll tummar o tår👍
 
🌟💜💜💜💜💜🌟
 
Så några tänkvärda ord så här innan läggdags...Natti natti😴🌟