”EN MAGISK VECKA...”!

Gokväll alla härliga Själar✨
 
Ja de här 10 dagarna har det varit mycket oroliga själar från Andra sidan i vårt hus🙏
Jag blir väckt på ett eller annat sätt  runt 02.00-02.30 varje natt! Någon viskar i mitt öra, en annan snarkar djupt men det värsta var nog härom natten när jag hade en vacker dröm och någon skrek under sängen ”hoho”högt i örat jag hade mot kudden!
Just nu hjälper det inte att be dem snällt vänta, tills det blir dag! Det är ju inte speciellt kul att bli väckt på det viset...😴
 
Jag har fått meddelande från andra sidan på min mobil, häromdan öppnade plattan sig själv o då stod det Rädda mig o Erika Persson?
När jag googlade på det så hade en tjej med samma namn lagt ut en låt precis o som hette Rädda mig vilken röst o text!
En stund efter stod det Yes I do work Jesus call You?!
Sedan släcktes plattan för att på nytt öppna sig igen o då stod det What did I know where I know it’s mine! Slutligen skriver den With a little help from my friends - white lies!
Vissa av sakerna den skrev om kan jag förstå men långt ifrån allt.
 
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
 
Härom kvällen gjorde jag ett test på nätet och fick detta svaret:
 
 
Varenda rad stämmer in på mig spännande o intressant!
 
Igår hände det ytterligare en märklig sak, då sambon hade hämtat mig på Väla. Vi var på väg hem o jag är väldigt fashinerad av Rovfåglar och deras vackra seglande sätt att ta sig fram på. Jag satt i tankar då plötsligt en Vråk kommer i full fart från vänster mot vår bil! Sambon saktade ned för att inte kollidera med den. Den var så nära framrutan o jag glömmer inte ögonen som tittade mig rakt in i mina ögon! Och så flög den vidare! Jag måste säga att tankarna gick, eftersom vi snart ska flyga till Spanien tillsammans med äldsta barnbarnet. Jag är ju flygrädd innan, så det är klart att jag undrade om det var ett tecken?!
Då börjar jag läsa en artikel om Totemdjurens betydelse!
 
Då står där att Vråken står för klarsyn, medvetenhet och harmoni.
 
Medvetenhet skänker insiktens klarhet. 
Be om det du förtjänar. Utan tvekan och falsk ödmjukhet kan du befria din själ och låta den sväva.
Tveka inte att se!
Så visst var det ett tecken - ett bra sådant Tack🙏
Nu önskar jag er alla en riktigt God natt!
Och en fin morgondag!
Sprid Kärlek och du får Kärlek tillbaka🌹
 
🌟💜💜💜💜💜🌟
 
 
#1 - - Therese:

Hej fina. Spännande att läsa om dina andligheter, spännnande att få tecken både via djur och det tekniska. kramar i massor.

Svar: Hejsan Tessis!Ja jag älskar ju alla budskap jag får till mig och som jag kan hjälpa mina Medmänniskor med - det är en spännande Värld! Kramelikram
Angelnrone