"HIMLEN OCH LITE TILL..."

Tjingeling alla goa följare o Medmänniskor!
 
Jag lovade berätta lite häromdan om vad som händer i min Andliga Värld. Häromdan började det redan tidigt på morgonen att någon "undersökte" min mobil - igen...! Den ringde, sedan kom ett märkligt sms ifrån absolut ingen! Jag gick upp åt min frukost tillsammans med tända ljus o mina Änglar. Så bestämde jag mig för att ta mina stavar och gå en liten promenix i vår härliga natur. På väg hem efter min runda flyger en vacker vit fjäder precis framför mig o jag tog givetvis upp den o med mig hem. Utanför postlådan faller ytterligare en o jag tar upp den också... Fick en känsla att jag kanske skulle se om det kommit nån post, jodå det hade det! Kallelsen jag väntat på från en Specialistläkare, tyckte kanske att det där brevet kunde ha väntat till efter helgen, men nu vet jag ju vad som är nästa steg!
Jag kände att en Meditation vore bäst för att släppa oron... Det är väldigt effektivt o jag rekommenderar det varmt från mitt hjärta!
Jag hinner inte mer än sätta mig tillrätta i Vardagsrummet, så ringer det försynt på ytterdörren, först en gång, en gång till o en tredje gång. Därefter knackar det flera ggr som om någon ville komma in snabbt, jag öppnade dörren vid alla tillfällena men det var ingen där.  Då gick jag ut o öppnade dörren till den andra ingången o en tanke flög igenom mitt huvud - titta bakom dörren o då förstod jag att Änglarna ville visa mig att jag faktiskt hade glömt nyckelknippan i dörren efter att jag hade låst upp efter min lilla runda! Alltså de är så fantastiska Tack för att ni finns vid min sida vad skulle jag gjort utan er���!!!...!!
 
Kvällen kändes exakt som om en rullgardin drogs ner över vårt hem precis som på bilden...
 
I postlådan låg också ett efterlängtat paket som jag hade väntat på!
 
 
Det första kortet jag drog var det här visst var det som skrivet till mig!
 
Jag känner verkligen av ert beskydd så skönt🙏💜
 
Idag var vi ute och körde en liten runda o då lyckades jag föreviga denna så underbara bild med min IPhone ...
 
 
Änglar finns - jag vet de går vid min sida och avviker inte en tum!
 
Jag önskar er alla Goa Medmänniskor en fortsatt fin helg - 
 
 
Take Care o Sprid KÄRLEK
Angelnrone
 
🌟💜💜💜💜💜🌟
@HappiChallenge
 
#1 - - Tess:

Hej finaste, wow vilket fint tecken från änglarna och vad massa roligt du fått i postlådan, de förstår jag att du tycker, meditationen låter väldigt spännande där man ska möta sina andliga guider, Massa goa kramar från Tess...

Svar: Hejsan fina!Ja Änglarna betyder väldigt mycket för mig. Jättefina böcker, visdomsord o cd hade jag beställt 2 dagar innan snabb leverans☆Meditationscd:n var jätteskön, lite längre än den meditationen du har varit med på här hos mig... Massa goa kramar t dig med ha en fin dag ☆♡☆
Angelnrone