EN TREVLIG KOMPISDAG PÅ STAN...

Tjingeling alla goa Medmänniskor😉
Idag har jag och en fin vän gjort Helsingborg i det underbara sensommarvädret🌞
Vi började med att käka en liten buffe' på en jättemysig Restaurang "Asia Kock"  i Helsingborg!
 
 
 
 
 
 
Ja ni ser själv en glad kock som hade lagat en underbar Buffe' och man kände sig så välkommen den vänliga kvinnan som tog emot oss välkomnade oss flera gånger och berättade om maten. Ett rent och mysigt ställe som man gärna återkommer till med denna lugna atmosfär!
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Sedan gick vi ner mot Norra hamnen och över den lilla Kvickbron. Där fanns det bänkar där vi kunde njuta av havet, båtarna, den danska kustremsan i den varma strålande solen. Mysig plats med trevliga människor som kom och gick hela tiden...
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här vackra hjärtat var fullt med lås och kärleksförklaringar från par som lovat varandra ett evigt LIV tillsammans!
När man stod där och tittade på alla de vackra låsen, så ekade det man sa - lite annorlunda...
Så gick vi tillbaka över bron och letade upp en lugn plats att meditera på och det blev denna lilla avsats mellan alla fina fritidsbåtar. Och så fick vi ju givetvis ett besök när vi mediterat klart en lite mås.
 
 
 
 Plötsligt kom vi på att klockan närmade sig 18.00, så nu blev det lite bråttom, för vi skulle ju upp till Sjätte sinnet och köpa en speciell sten och kika lite i butiken.
Vi brukar besöka Mariakyrkan när vi är på stan och passa på att tända ljus för nära och kära, idag blev vi inbjudna på en Meditation i kyrkan! Underbar musik på blockflöjt och en diakon som berättade om armbandet "frälsarkransen" som de kallades. Där var och en sten/pärla stod för olika saker i Livet.
En annorlunda meditation än vad vi är vana vid.
Tack Tess för en trevlig medial kompisdag i solens tecken och för god mat!
 
 Angelnrone
en kärleksfull Medmänniska,Mamma,Mormor och Vän
☆♡♡♡♡☆
 
 
 
 
 

#1 - - Anonym:

Hej Angel, tack själv för en underbar dag ♡, tack för den fina vägleda mediation, jag har bilderna kvar i minnet, så fina. :)
Otroligt vackra bilder, jag har inte fått på mailen än men nu finns dom här. Massa goa kramar från Tess ♡♡♡

Svar: En jättetrevlig dag! Nästa gång tar vi dottern min och mina barnbarn också med och kanske även Maud har lust att "hänga" på♥Jag tror att du ska göra inställningar på din mobil eller prova stänga av den så kanske de ploppar upp;) Men att de inte kom i mejlet heller märkligt! Fint göm de bilderna i ditt hjärta och med hjälp av stenen som du köpte bär den nära bröstet så ska du se Good Luck!
Massa goa Kramar tillbaka
Angelnrone♥
Angelnrone